MODALITATI DE LIVRARE

Ridicare personala a comenzii

Produsele comandate se pot ridica si personal, de la urmatorul punct de livrare din Constanţa:

Atentie! Preturile noastre din magazinul de pe Strada Razboieni, nr. 51, Cam.1, Constanţa pot fi diferite la anumite produse de cele de pe acest site.

Livrare prin curier

Termenul estimativ de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la validarea comenzii pentru comenzile trimise prin Fan Courier si 10-20 zile pentru comenzile trimise prin Poșta Română.

Simpla adaugare a produselor in cos nu reprezinta comanda ferma. Termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii ferme a comenzii de catre operatorul de vanzari prin telefon.

Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, termenul de livrare se va calcula de la momentul receptionarii in contul City Events and Balloons SRL a platii integrale.

* Pentru comenzi plasate de Luni pana Vineri intre 9:00-18:00. In perioada sarbatorilor legale si Black Friday termenul de livrare poate sa depaseasca 72h de la plasarea unei comenzi pentru Fan Courier si 30 zile pentru Poșta Română.

MODALITATI DE PLATA AGREATE

Numerar la livrare (ramburs)

Aceasta modalitate de plata este folosita in cazul coletelor trimise ramburs prin curier. Transportul este GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 300 lei (fără TVA ) catre orice localitate din reteaua Fan Courier (pentru care transportatorul nu percepe o taxa suplimentara).

Pentru comenzile care se situeaza sub acest prag, transportul va fi facturat de catre

1. Fan Courier la urmatoarele tarife care se aplica coletelor de max. 1 kg care respecta standardul volumetric (40x40x30):

  • National si Local: 21 RON + TVA

2. Poșta română la urmatoarele tarife care se aplica coletelor de max. 1 kg care respecta standardul volumetric (40x40x30):

  • National si Local: 12 RON + TVA

Costuri suplimentare

Pentru greutate suplimentara, se va adauga 21 lei + TVA pentru primul Kg. (Fan Courier) sau 12 lei + T.V.A in cazul transportului prin Posta Română, apoi 1,6 lei + TVA pe kg suplimentar până în 50 Kg si 2,5 lei + TVA la coletele de peste 50 Kg.

In localitatiile in care Fan Courier nu are punct de lucru se percepe 0.8 lei + TVA pentru fiecare Km parcurs intr-un sens. In cazul coletelor care nu se incadreaza in raportul standard de greutate / volum, se pot adauga costuri suplimentare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la 0735825928

Prin Ordin de Plata / Transfer Bancar

Datele necesare pentru efectuarea platii prin virament bancar sunt:

S.C. CITY EVENTS AND BALLOONS S.R.L
Judeţul Constanţa, Localitatea Constanţa, Strada Războieni nr.51, Cam.1,  cod postal 900538
Nr. Reg. Com.: J40/1188/2012, C.U.l: RO 30274873

Pentru efectuarea platii prin transfer bancar in contul bancar:

Contul: RO37BTRL01401202P75845XX -Banca TRANSILVANIA Sucursala din Constanţa

* Va rugam sa faceti plata prin transfer bancar NUMAI dupa ce comanda dumneavoastra a fost validata (confirmare telefonica).