Baloanele personalizate din latex reprezinta un element unic pentru orice eveniment si ofera un sentiment de emotie prin efectul pe care il exercita.

Acestea sunt indragite la nunti, botezuri, aniversari, petreceri tematice si sunt ideale pentru companii, reprezentand o modalitate eficienta de promovare a unui mesaj (publicitate, inaugurarea unui nou spatiu, evenimente corporate). Baloanele de calitate superioara Rocca Fun Factory – Italia sunt 100% biodegradabile din latex natural si nu sunt toxice.

DE RETINUT!

Baloanele latex se umfla diferit de la un balon la altul, astfel incat in realizarea siglei la 2 sau 3 culori pot aparea diferente intre modul de alaturare al culorilor (acestea se pot suprapune sau intre ele pot ramane spatii libere).

LIVRARE

7-10 zile lucratoare de la primirea comenzii ferme + logo vectorial /BT + avans plata.

TERMEN DE PLATA:

50% avans la plasarea comenzii ferme iar diferenta de 50% la livrare.

Daca sigla este trimisa in alt format decat cel specificat, vor aparea costuri suplimentare pentru prelucrarea sa si termenul de livrare va fi intarziat in functie de complexitatea lucrarii. Imaginile care nu au claritatea necesara pentru a putea fi prelucrate vor fi restituite clientilor.

Sigla se va incadra pe balon intr-un cerc cu diametrul de aproximativ jumatate din diametrul balonului umflat (de ex. la un balon de 26 cm, ne vom incadra intr-un cerc de aproximativ 13cm).

Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati folosind adresele de e-mail office@fooca.ro sau telefonic la numarul 0724238139 

Pentru a obtine o cotatie de pret pentru personalizarea baloanelor te rugam sa completezi formularul urmator: