Termeni și Condiții

Termeni si conditii de folosire

Bine ati venit pe site-ul FooCA.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC City Events and balloons S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si fooca.ro, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului fooca.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Definitii:

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului fooca.ro, va fi denumita Client.

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul fooca.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul fooca.ro si pentru care City Events and balloons S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul fooca.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv site si/sau site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Drepturi de autor

City Events and balloons S.R.L. este autorul site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea FooCA sau sunt licentiate de fooca.ro pentru a fi folosite. Daca aveti de raportat o eventuala incalcare a drepturilor de autor. o puteti face la adresa: cityevents_balloons@yahoo.com

Licente de utilizare

fooca.ro va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea fooca.ro. Aceasta licenta nu include:

  • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe site;
  • download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
  • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

fooca.ro va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a site-ului atata vreme cat acest link nu descrie fooca.ro sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii fooca.ro fara acordul prealabil scris al City Events and balloons S.R.L.

Continutul site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al City Events and balloons S.R.L.

Declaratia de conformitate a produselor

Noi, City Events and balloons S.R.L., declaram pe propria raspundere ca produsele prezentate pe fooca.ro si comercializate de City Events and balloons S.R.L. sunt in conformitate cu urmatoarele prevederi: standardele de firma ale producatorilor, alte regulamente comerciale.

Imaginile produselor prezentate pe fooca.ro sunt folosite exclusiv cu titlu de prezentare. Informatiile produselor prezentate pe fooca.ro sunt extrase din documentatii oferite in mod specific ori public de catre producatori sau de catre importatorii/reprezentantii acestora in Romania. City Events and balloons S.R.L. sau fooca.ro nu isi asuma raspunderea pentru autenticitatea informatiilor puse la dispozitie de catre producatori sau de catre importatorii/reprezentantii acestora in Romania.

Marci

Marca FooCA.ro este  o marcă înregistrată la OSIM cu numarul de depozit M 2018 08313 din data de 10.12.2018 de către City Events and balloons S.R.L.. Domeniul fooca.ro este detinut de catre City Events and balloons S.R.L.. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui fooca.ro, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a City Events and balloons S.R.L. este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre fooca.ro, conform cu cele de mai sus.

Site-ul este furnizat de catre fooca.ro pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". fooca.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la fooca.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, City Events and balloons S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Continutul site-ului fooca.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.

De aceea, City Events and balloons S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu a fost efectuata, City Events and balloons S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor City Events and balloons S.R.L., fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de City Events and balloons S.R.L. de la clientul respectiv. City Events and balloons S.R.L. nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului/produselor.

City Events and balloons S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. City Events and balloons S.R.L. nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.

Termene de livrare.

Termenul de livrare a produselor comandate de pe site-ul fooca.ro, se incadreaza intre 24 ore si 48 zile din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de modul de livrare ales de catre client si/sau de stocul de produse existent la City Events and balloons S.R.L.

In cazuri exceptionale, cu acordul clientului, City Events and balloons S.R.L. poate mari termenul de livrare.

Securitate

Daca utilizati site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site cu contul si parola dumneavoastra.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.

fooca.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale FooCA sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailing-uri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. fooca.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati fooca.ro si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul fooca.ro si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral fooca.ro sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Minori

fooca.ro nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. FooCA poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati acest site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe site.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul City Events and balloons S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul City Events and balloons S.R.L.

Pentru intrebari, nelamuriri, probleme legate de site sau procesare comenzi va rugam sa ne contactati in scris la adresa cityevents_balloons@yahoo.com sau telefonic la 0735825928.

Conditii de garantie

City Events and balloons S.R.L. răspunde, în perioada de garanţie, pentru calitatea produselor vândute. Garanţia se acordă în conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 şi O.G. nr. 21/1992 şi valabile la data cumpărării.

Garantia pentru produsele care nu sunt insotite de un certificat de garantie emis de producator/importator se solutioneaza la sediul City Events and balloons S.R.L. prezentat in pagina de contact de catre City Events and balloons S.R.L., prin repararea, inlocuirea sau returnarea contravalorii produsului defect.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului într-o perioadă de maxim 14 zile calendaristice de la data la care a fost adusă la cunoştinţă lipsa conformităţii. Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

În cazul reclamării unui defect, perioada de garanţie se prelungeşte cu timpul scurs de la data la care aţi reclamat defecţiunea până la data reparării produsului. În termen de 14 zile calendaristice de la data la care ne-aţi adus la cunoştinţă defectul, produsul în cauză se va aduce la conformitate.

În cazul efectuarii unei reclamaţii în perioada de garanţie, este necesar să prezentaţi produsul defect împreună cu accesoriile aferente şi copia facturii fiscale de achizitie.

Garanţia se pierde în următoarele situaţii: - în cazul intervenţiilor sau reparaţiilor produsului executate de persoane neautorizate; - în cazul utilizării produsului pentru alte scopuri decât cele pentru care a fost conceput şi recomandat - în cazul nerespectării condiţiilor de păstrare, utilizare şi întreţinere prevăzute în documentaţia care însoţeşte produsul; - în cazul deteriorărilor termice şi mecanice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijenţei în utilizare.

Sesizările/Reclamațiile nu se vor face telefonic, ci vor fi trimise la adresa de e-mail cityevents_balloons@yahoo.com.

Dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile calendaristice începând de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor comandate pe https://fooca.ro

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrării, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data primirii si receptiei coletului trimis retur. Rambursarea se va efectua intr-un cont bancar care va fi pus la dispozitia noastra in scris, avand specificate toate datele necesare pentru a efectua viramentul: nume, prenume, banca, cont IBAN.

Politica de retur a produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a comenzii. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Dreptul de retur este valabil doar pentru clientii persoane fizice care au achizitionat produse de la magazinul online https://fooca.ro conform art. 2 alin.(1) din O.U.G Nr. 34/2014. PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile.

Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare - persoane juridice (operatori economici *)

Solicitarea de retur in cazul persoanelor juridice se va face pe mail, la adresa cityevents_balloons@yahoo.com.

Persoanele juridice au conditii speciale de retur, conform celor de mai jos:

- perioada de 3 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produsului / produselor;

- minim 3 comenzi finalizate (si nereturnate) in prealabil celei pentru care se doreste returnarea;

- completarea formularului de retur in care se va mentiona motivul returnarii si contul IBAN (obligatoriu);

- produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit* (*in cazul produselor fara sigiliu specific – de asemenea in astfel de cazuri se aplica si conditile pentru produsele care nu au drept de returnare);

Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 30 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF cu exceptia organizatilor non-profit sau a asociatilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari).

Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

- baloane folie sau latex care nu se afla in ambalajul original sigilat;

- materiale de training (carti, brosuri);

- produse degradate, cu continut lipsa / diferit fata de cel livrat;

- alte produse care nu pot fi valorificate dupa deschiderea ambalajului original (lampioane zburatoare, fluiere, trompete, etc.);

Consumatorul informeaza City Events and balloons S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract printr-o declaratie neechivoca prin orice metodă dorește - mail, poștă, telefon, SMS, verbal.

Consumatorul va suporta costul transportului asigurandu-se ca produsul sau produsele comandate vor ajunge in posesia noastra pentru a efectua receptia acestora, respectandu-se termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/produselor livrate. (art. 14 punctul 1).

Vanzatorul suporta cheltuielile de retur daca:

- produsul nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.

- produsul nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.

- produsul este nefunctional in primele 48 de ore de la receptie sau coletul prezinta deteriorari la receptie.

Adresa depozit si punct de lucru:

S.C. City Events and balloons S.R.L.

Punct de lucru: Strada Războieni nr 51, Cam.1, Constanța

Telefon (tarif normal): 0735825928

Email: cityevents_balloons@yahoo.com

Registrul Comertului: J13/1188/2012

C.U.I.: RO 21195916

Capital social: 200 lei

Banca: Transilvania 

Cont: RO37 BTRL 0140 1202 P758 5XX

Program de lucru: Luni -Vineri: 9:00 - 17:00

Marca FooCA este  inregistrata la OSIM cu numarul de depozit M 2018 08313 din data de 10.12.2018.

Toate drepturile rezervate © 2012-2019 City Events ans Balloons SRL.