Te pregatesti pentru un eveniment sau vrei sa ii faci o bucurie micutului tau ?

Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai frumoase baloane ! 

Iti poti crea propriul buchet cu heliu din peste 1500 de modele, forme si dimensiuni sau te poti lasa inspirat de aranjamentele deja create pentru tine !

 1. Buchete din baloane ( Disney & Mesaje )
 2. Litere & Cifre
 3. Baloane folie (punem folia de 45cm)
 4. Figurine Disney
 5. Airwalker
 6. Mesaje

city events and balloons S.R.L. ESTE unul dintre  DISTRIBUITORi AUTORIZATi DE BALOANE DISNEY IN ROMANIA !

Baloanele comercializate de City Events and balloons S.R.L. si produse de cei mai mari furnizori din lume ( Amscan – SUA, Qualatex – SUA, Rocca Fun Factory – Italia ) prezinta o calitate deosebita si detin toate certificările corespunzător cerințelor Uniunii Europene

 • Baloanele umflate cu heliu se ridica doar de la unul din magazinele noastre;
 • Se recomanda a se umfla cu heliu doar baloanele latex mai mari de 26cm;
 • Nu putem umfla alte baloane decat cele comercializate de City Events and balloons S.R.L. deoarece nu avem garantia produsului si nu ne asumam riscul spargerii balonului si a heliului consumat.

CAT PLUTESTE UN BALON UMFLAT CU HELIU ?

 • Baloanele latex comercializate de City Events and balloons S.R.L. plutesc 1-5 zile, in functie de conditiile in care sunt tinute si de caracteristicile balonului ales de dumneavoastra (brand, dimensiune);
 • Baloanele folie (45cm, Figurina, Airwalker etc.) plutesc 2-4 saptamani in functie de conditiile in care sunt tinute.

REGULI DE UMFLARE SI FOLOSIRE A BALOANELOR 
INFORMATII GENERALE

 1. Baloanele comercializate de City Events and balloons S.R.L. si produse de cei mai mari furnizori din lume ( Amscan – SUA, Qualatex – SUA, Rocca Fun Factory– Italia ) prezinta o calitate deosebita si detin toate certificarile corespunzator cerintelor Uniunii Europene.
 2. Baloanele sunt produse fragile si trebuie manevrate cu atentie sporita pentru a pastra calitatile acestora intacte. Este recomandata umflarea acestora cu aer sau heliu.
 3. Depozitarea in conditii nefavorabile dauneaza si deformeaza baloanele, acestea pierzandu-si calitatile.
 4. Este interzisa apropierea baloanelor de produse ascutite (cutit, foarfeca etc.), produse cu o temperatura ridicata (calorifer, bec, lumanare, foc etc.) si expunerea acestora in conditii nefavorabile din punct de vedere al curateniei (praf, substante de curatare toxice etc.), al umiditatii si al temperaturilor scazute/ridicate.
 5. Baloanele din latex, folie si heliul din interiorul balonului sunt extrem de sensibile la interactiunea cu un alt mediu/produs. Baloanele folie umflate cu heliu isi pierd temporar calitatile fizice cand interactioneaza cu temperaturi scazute (heliul se condenseaza si balonul capata un efect de dezumflare pana cand se revine la o temperatura normala) si cu temperaturi ridicate (invers fata de temperaturile scazute – baloanele se umfla pana se sparg daca sunt umflate prea mult).
 6. Baloanele umflate cu aer sau cu heliu se transporta cu atentie sporita intr-un mediu propice pentru ca materialul balonului sa ramana intact.
 7. Nu este recomandata pozitionarea baloanelor latex si folie in soare, vant, ploaie, ninsoare.
 8. Nu este recomandata apasarea, strangerea, lovirea baloanelor latex si folie in exces
 9. Baloanele isi pierd absolut orice garantie daca nu indeplinesc conditiile de mai sus (2-8).


Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati prin email la cityevents_balloons@yahoo.com